Webbdesign

Hemsidan är ert första möte med kunden. Vad säger er hemsida om ert företag? Media Kommunikation bygger användarvänliga och mobilanpassade hemsidor.

Er webbplats är ert ansikte utåt och den spelar en väldigt stor roll idag. Företag tappar dagligen affärer till konkurrenter enbart på grund av hemsidan håller för låg nivå. Låt det inte hända dig.

Vi hjälper er med en grundlig genomgång av er befintliga hemsida och rådgivning kring hur den kan förbättras. Vi tittar på användarvänlighet, innehåll (rätt och tillräcklig information), tekniska förutsättningar samt om den är estetiskt tilltalande, känns modern och rent allmänt stärker er företagsprofil.

Sökmotorvänlig webbdesign

För optimal närvaro på sökmotorerna behöver hemsidan vara byggd på ett sätt som sökmotorerna förstår, ha ett relevant innehåll och tillräckligt med text. Webbplatsen behöver även kontinuerliga uppdateringar och varje företags förutsättningar styr hur detta uppnås. Behöver ni en ny hemsida så ordnar vi det, antingen via vår egen webbdesigner eller via våra samarbetspartners. Om text och innehåll är otillräckligt eller behöver justeras så hjälper vår skribent till med det.

Responsive Web Design (RWD)

Över hälften av alla internetsökningar görs via mobil idag, att ha en mobilanpassad hemsida är därför oerhört viktigt. Vi jobbar med responsive web design, det innebär att webbplatsen är byggd och designad för att kunna ändra karaktär beroende på användarens skärm. RWD ger både användaren en bättre upplevelse och ger bättre resultat på Google.