Mediakommunikation

Din expert på profilering & effektiv marknadsföring

Vi på Mediakommunikation brinner för att hjälpa våra kunder med digital marknadsföring. Företaget ägs och drivs av Jörgen Andersson med mångårig erfarenhet inom branschen. Genom åren har han uppfattat många företags behov av hjälp inom både strategisk kommunikation och digital marknadsföring och därför är Mediakommunikation idag en blandning av mediabyrå och kommunikationsbyrå.

Vårt motto är att alltid anpassa tjänsten efter varje kunds unika önskemål och behov, behöver ditt företag hjälp med sin hemsida, med att göra adresserad DR eller vill ni ha radioreklam så ordnar vi det. Samtidigt håller vi koll på budskap och att åtgärden stärker er profil.

Vårt team består av erfarna och utbildade medarbetare och tack vare deras breda kompetens inom webbdesign, optimering, annonsutformning och textskrivning kan vi hålla kostnaderna nere för våra kunder. Vår Googlespecialist har certifiering för både Google AdWords och Google Analytics.

Våra kunder består av små, medelstora och större företag i mellersta och södra Sverige. För att möta alla våra kunders behov har vi ett brett kontaktnät av leverantörer som vi kan anlita om en kund behöver något som vi inte själva kan ta fram.